minitar

minitar


  Facebook bën apel të ndryshoni fjalëkalimin

  Share
  avatar
  Admin
  Admin

  Numri i postimeve : 109
  Points : 410
  Reputation : 0
  Join date : 18/03/2010

  Facebook bën apel të ndryshoni fjalëkalimin

  Mesazh  Admin prej Thu Mar 18, 2010 10:30 pm

  Facebook bën apel të ndryshoni fjalëkalimin


  Shërbimet e popullarizuara të internetit gjithmonë kanë qenë cak i sulmeve të cyber mashtruesve, prandaj aspak nuk na çudit paraqitja e kërcënimit më të ri, e cila shfaqet si porosi e-maili e dërguar nga tabori i rrjetit për shoqërim – Facebook.

  Nëse gjatë disa ditëve të fundit keni pranuar ndonjë e-mail i cili gjoja vjen nga Facebook, i cili u lajmëron se në bashkëngjitje u vjen fjalëkalimi i ri për qasje në këtë shërbim, dijeni se bëhet fjalë për mashtrim.

  Edhe jo vetëm për mashtrim, po për një shtojcë e cila do t’u merr nga kompjuteri juaj të gjithë emrat e përdoruesve dhe fjalëkalimet për cilindo shërbim online.

  Porosia kontestuese e emëruar “Facebook Password Reset Confirmation! Customer Support”, e bashkëngjitja ofrohet në formatin zip me titull ”Facebook_password_357”.

  Siç tërheqin vërejtjen ekspertët e McAffee, nëse nuk e keni kërkuar më herët, Facebook kurrë nuk do t’ua ndryshojë fjalëkalimin e përdoruesit dhe bën thirrje tek 400 milionë përdorues të mos bien pre e këtij mashtrimi.

   Ora është Sun Jan 20, 2019 5:42 am